27 Ağustos 2015 Perşembe

Meb Oyunlari, Zeka Oyunlari ve Harf Bulma Oyunlari


 Meb Oyunları sitemizde en güzel meb oyunlarını bedava oynayabilirsiniz. Farklı farklı pek çok kategoride meb oyunları sizin için özel olarak hazırlanmıştır. Türkiye'nin en güzel çocuk oyunlarının yer aldığı oyun sitemizde Meb onaylı oyunları ve diğer zeka oyunlarını bedava oynayın. Milli Eğitim Bakanlığı onaylı eğitici mep oyunları oynayarak eğlenin! Eğitsel nitelikli oyunlar ile eğlenceli vakit geçirerek öğrenmek sizin elinizde. Meb tavsiyesiyle sizler için birbirinden güzel eğitsel meb oyunları yayınladık. iyi eğlenceler..

 ÖRNEK OYUNLAR;

Candy Crush Oyunu Candy Crush Saga Oyunu ilk önce akıllı telefonlar ve Facebook'ta oynanabilen bulmaca türünde bir oyunken şimdi MEB onayıyla flash oyun olarak karşınızda. Genç yaşlı herkesin beğeniyle oynadığı candy crush oyununda iyi eğlenceler dileriz.
Angry Birds Rio Oyunu Angry Birds Rio oyunu oyna, MEB oyunları kategorimize eklediğimiz Milli eğitim bakanlığı onaylı flash oyunumuz angry birds oyununda kafesteki kuşları sapanla özgürlüğüne kavuşturacaksınız. Oyunu fare ile oynayacaksınız. iyi eğlenceler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder