8 Kasım 2013 Cuma

Kiz oyunlari


Günümüzde bir çok kız oyun sitesi bulunmakta. Ancak en kalitelisi olarak başta geliyoruz. Sitemizden Barbie, Dora ve Winx gibi karakterlerin oyunları oynayabilir eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.

Barbie birçok küçük kız tarafından örnek alınmış bir kız olup son yılların en popüler ve en çok oynanan oyunları arasında ilk sırada yer almaktadır. kız oyun com sitemizdeki Barbie giydirme oyunları sayesinde çocukların birçok kişisel özelliklerinde gelişme olduğunu göreceksiniz.Dora ise bir kaşiftir ve küçük kızların sevgilisidir.  En samimi arkadaşı Boots ile her yeri gezer ve insanlara yardım eder. Arakçı Tilki ise bir numaralı düşmandır. Dora’nın eşyalarını araklamaya çalışır. Dora’nın kuzeni ise Diego’dur. Peritto ise Dora’nın köpeğidir
.

Winx oyunu olarak Winx karakterleri şunlardır ;

Bloom : Winx ana karekteri olan Bloom başlarda 16 yaşındadır. Domino’nun prensesi olan ana karekter “ Ejder Ateşi ” gücüne saiptir. Gönlünü Sky’a kaptırmıştır. Daphne adlı su perisi olan ablası vardır. Kiko Bloom’un evcil hayvanıdır. En iyi arkadaşı Stella olup Lockette (yön perisi) ise pixiesidir.

Stella : Ay ve güneşin gücünü kullanır, Brandona sırılsıklam aşıktır. Konuşkan ve modayı seven bir kişiliği vardır. En sevdiği arkadaşı Bloom’dur.  Pixiesi  aşk perisi olan Amore’dir.
Flora : Sakin, iyi kalpli ve romantik olan Flora doğa gücünü kullanır. İyi bir dosttur. Helia’ya aşık, Linphea tarafından korunmaktadır. En sevdiği arkadaşı Layla’dır. Flora’nın gevezelik persi Chatta’dır.

Sky : Eraclion kralıdır. Çok güçlü ve romantik kişiliği ile Bloom’a aşıktır.
Brandon : Sky’ın hizmetçisi. Stella’ya aşıktır.

Helia : Saçlarının uzun olması nedeni ile bir gözü görünür. Şiir yazan Helia Flora’ya aşıktır.
Dora oyunları , Barbie ve Winx oyunlarını çocuklarınıza oynatarak kişisel gelişimine çok büyük bir katkı sağlayabilirsiniz. Bu oyunlar tamamen çocukların gelişimi ve öğrenmeleri için oluşturulmuştur. Oyuncudan yardım isteyen bu oyunlar sayesinde çocuklarınız istenilen bilgiler doğrultusunda hareket edecek harf buldurma oyunu sayesinde çocuğunuz harfleri tanıyacak ve okul döneminde kolay öğrenme gerçekleştirecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder